Buitensauna: algemeen


Een droom die uitkomt: een heerlijke sauna in uw eigen tuin!

Wilt u ook heerlijk ontspannen in uw eigen tuin, wanneer het u uitkomt? Na een drukke dag even alles vergeten doet u natuurlijk in de sauna… even lekker alleen, of gezellig samen met uw partner, familie of vrienden. Laat uw droom uitkomen!

Wij verkopen de volgende modellen, verkrijgbaar in diverse afmetingen en in verschillende prijsklassen:
  • De Sauna Barrel: dit type valt met zijn prachtige uiterlijk, de vorm van een wijnvat, zeker op. Deze sauna is in verschillende afmetingen te verkrijgen en dus in vrijwel iedere tuin te plaatsen.
  • De Sauna Pod heeft een eigentijdse vormgeving met vele indelingsmogelijkheden en dit maakt het een veelzijdige sauna. Verkrijgbaar in een compact formaat en uit te breiden tot ruime buitensauna met kleedruimte en veranda: voor ieder wat wils!
  • De Finse Sauna Kota is ook verkrijgbaar in Combi Kota variant. In de combi Kota, kunt u voorafgaand of na uw saunabezoek lekker met uw vrienden en familie genieten van een barbecue of een heerlijk hout gestookt vuurtje, onder het genot van een hapje en een fijn verkoelend drankje. Dit allemaal in dezelfde sfeervolle Finse Kota.
Webdesign: i-3 Reclamebureau