Finse Kota & Buitensauna


Tijdens een van onze eerste reizen naar het hoge noorden in Lapland zijn wij verliefd geworden op de talrijke Kota's die je daar overal tegenkomt. De bijzondere bouwstijl, de houtsoort en de altijd gezellige sfeer die de typisch Finse Kota met knapperend haardvuur uitstraalt, spraken ons bijzonder aan. Wat zou het mooi zijn om thuis in Nederland ook zo te kunnen genieten van een eigen Kota.

Toen we in 2014 onze wijngaard aanlegden was de keuze snel gemaakt. Er moest een Finse Kota worden geplaatst voor het geven van wijnproeverijen. We hebben nog geen seconde spijt van deze beslissing, wat een sfeer, voor onszelf en voor onze gasten!

Door onze liefde voor Lapland zijn we verkoper geworden van de sfeervolle Finse Kota's en de heerlijke Finse buitensauna's. Op ons terrein kunt u zelf de producten aanschouwen en kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden die er zijn om zelf een Kota of sauna aan te schaffen. We bieden de keuze uit diverse modellen, afmetingen en houtsoorten in verschillende prijscategorieën, voor ieder wat wils.

Bent u geïnteresseerd in onze Finse sfeerproducten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Kom gerust bij ons aan om de Scandinavische manier van buitenleven zelf te ervaren! 
Webdesign: i-3 Reclamebureau